Novice

Usposabljanje kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za pridobitev licence

Objavljeno 23.01.2023

Od 22. do 28. februarja 2023 pripravljamo izvedbo programa Usposabljanje kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za pridobitev licence, ki bo potekalo na Andragoškem centru Slovenije.

Usposabljanje je namenjeno bodočim članom komisij NPK, ki so že oddali vlogo na Državnem izpitnem centru (RIC) in prejeli sklep o napotitvi na usposabljanje.

Več o programu in e-prijavnico najdete v koledarju napovedanih usposabljanj na spletnem naslovu https://izobrazevanje.acs.si/. Rok za prijavo na usposabljanje je 13. februar 2023 oz. do zapolnitve prostih mest.

V kolikor se usposabljanja ne morete udeležiti, imate možnost pristopiti neposredno k preverjanju (opravljate le izpit). Če se odločite za to možnost, nam to sporočite do 13. februarja 2023 na elektronski naslov vera.mlinar@acs.si. Posredovali vam bomo vse potrebne informacije, dostop do učnih gradiv ter navodila za oblikovanje portfolija – na izpit se namreč pripravljate samostojno.

 

Nazaj na vse novice in dogodke

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.