Novice

Usposabljanje kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za pridobitev licence

Objavljeno 12.05.2022

 

Od 25. do 30. maja 2022 pripravljamo izvedbo programa Usposabljanje kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za pridobitev licence, ki bo potekalo na Andragoškem centru Slovenije, Ulica Ambrožiča Novljana 5, Ljubljana.

Usposabljanje je namenjeno bodočim članom komisij NPK, ki so že oddali vlogo na Državnem izpitnem centru (RIC) in prejeli sklep o napotitvi na usposabljanje.

Več o programu in e-prijavnico najdete na spletni strani.  Rok za prijavo na usposabljanje je 16. maj 2022 oz. do zapolnitve prostih mest.

 

V kolikor se usposabljanja ne morete udeležiti, imate možnost pristopiti neposredno k preverjanju (opravljate le izpit). Če se odločite za to možnost, nam to sporočite do 24. maja na elektronski naslov vera.mlinar@acs.si. Posredovali vam bomo vse potrebne informacije, dostop do učnih gradiv ter navodila za pripravo portfolija – za izpit se namreč pripravljate samostojno.

Nazaj na vse novice in dogodke

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.