Novice

Usposabljanje kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za pridobitev licence

Objavljeno 19.05.2021

Od 11. do 23. junija 2021 pripravljamo izvedbo programa Usposabljanje kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za pridobitev licence, ki bo potekalo na daljavo v obliki e-izobraževanja preko videokonferenčnega sistema Zoom.

Usposabljanje je namenjeno bodočim članom komisij NPK, ki so že oddali vlogo na Državnem izpitnem centru (RIC).

E-prijavnico najdete na spletnem naslovu https://moj.acs.si/program/327/usposabljanje-kandidatov-za-clane-komisij-za-preverjanje-in-potrjevanje-nacionalnih-poklicnih-kvalifikacij-za-pridobitev-licence.   Rok za prijavo na e-usposabljanje je 7. junij 2021 oz. do zapolnitve prostih mest.

 

V kolikor se e-usposabljanja ne morete udeležiti, imate možnost pristopiti neposredno k preverjanju (opravljate le izpit). Če se odločite za to možnost, nam to sporočite do 7. junija na elektronski naslov vera.mlinar@acs.si. Posredovali vam bomo vse potrebne informacije, dostop do učnih gradiv ter navodila za oblikovanje portfolija – za izpit se namreč pripravljate samostojno.

Nazaj na vse novice in dogodke

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.