Novice

Komunikacija med člani komisije v postopkih preverjanja in potrjevanja NPK test

Objavljeno 15.04.2019

13. maja 2019 bomo na Andragoškem centru Slovenije izvedli stalno strokovno spopolnjevanje za clane komisij za preverjanje in potrjevanje NPK z licenco z naslovom Komunikacija med clani komisije v postopkih preverjanja in potrjevanja NPK. Namen delavnice je poglobiti znanja pri komunikaciji v konfliktnih situacijah, pri doseganju ciljev s pomocjo timskega dela ter s podrocja eticnega ravnanja v izpitnih situacijah in komunikacijskih anksiomov.

Na delavnico se prijavite z elektronsko prijavnico preko portala MOJ ACS SPOPOLNJEVANJE do katerega lahko dostopajo le registrirani uporabniki.

 

Spletni portal, novost, ki smo jo na ACS razvili v preteklem letu, je namenjen udeleženkam in udeležencem programov usposabljanja in spopolnjevanja ACS, kjer lahko na enem mestu:

  • pridobite vse informacije o aktualnih programih usposabljanja in spopolnjevanja ACS,
  • oddate e-prijavnico na želeni izobraževalni program in
  • dostopate do vseh ucnih gradiv z izobraževanj, ki ste se jih udeležili.

 

V kolikor še niste registrirani, vas prosimo, da opravite REGISTRACIJO.

 

Postopek registracije opravite le enkrat, v portal pa boste nato lahko vstopali s svojim geslom. To vam bo omogocilo dostop do ucnih gradiv s posameznih usposabljanj.

 

Ce ste se v portal že registrirali, lahko vanj vstopite s PRIJAVO.

PRIJAVO NA DELAVNICO (z registracijo ali prijavo v portal) OPRAVITE TUKAJ.

 

Po uspešno opravljeni registraciji oz. prijavi v spletni portal mora organizator izobraževanja vašo prijavo potrditi, s cimer boste lahko dostopali tudi do ucnih gradiv, ko bodo ta objavljena. 

 

V kolikor bi imeli težave z registracijo ali dostopom do ucnega koticka, nam to cim prej sporocite na e-naslov vera.mlinar@acs.si.

Nazaj na vse novice in dogodke

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.