Novice

Prva podelitev certifikatov za NPK Plesalec/Plesalka in Koreograf/Koreografinja

Objavljeno 17.09.2015

Vabimo vas na slavnostno podelitev certifikatov NPK Koreograf/Koreografinja in Plesalec/Plesalka, ki bo v ponedeljek, 21. septembra, ob 12. uri, v Salonu Iris Grand Hotela Union v Ljubljani, Miklošiceva cesta 1.

Nacionalna poklicna kvalifikacija je delovna, poklicna oziroma strokovna usposobljenost, ki je potrebna za opravljanje poklica na doloceni ravni zahtevnosti del in je pripravljena na podlagi poklicnega standarda. Nacionalna poklicna kvalifikacija omogoca pridobitev javno veljavne listine in se uvršca v nacionalno ogrodje kvalifikacij. Certifikat je javno veljavna listina o poklicni usposobljenosti. Prejemnikom potrjuje dolocene spretnosti in znanja, pridobljena z neformalnim ucenjem.

Zveza plesnih društev Saltare je izvajalec nacionalnih poklicnih kvalifikacij za programe Plesalec/Plesalka, Baletni plesalec/Baletna plesalka in Koreograf/Koreografinja. Junija in julija je kot prva in edina v Sloveniji izpeljala certificiranje za nacionalne poklicne kvalifikacije in podelila certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji dvema koreografinjama in štirimi plesalcem oz. plesalkam.

Spletna stran Zveze plesnih društev Saltare. http://www.saltare.eu/.


Branko Padjan
Zveza plesnih društev Saltare

Nazaj na vse novice in dogodke

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.