SlovenskiSlovenski  |  English English
Za izvajalceZa svetovalceZa komisijeZa kandidate Baze podatkovOddajte pobudo
Kontakt:
Tanja Logar
tel.: 01/586 42 68
fax.: 01/542 20 45
e-pošta:
Kažipot: NRP Domov Pomoč Novice Natisni

Novica

15.4.2019 | RSS

Komunikacija med člani komisije v postopkih preverjanja in potrjevanja NPK


13. maja 2019 bomo na Andragoškem centru Slovenije izvedli stalno strokovno spopolnjevanje za člane komisij za preverjanje in potrjevanje NPK z licenco z naslovom Komunikacija med člani komisije v postopkih preverjanja in potrjevanja NPK. Namen delavnice je poglobiti znanja pri komunikaciji v konfliktnih situacijah, pri doseganju ciljev s pomočjo timskega dela ter s področja etičnega ravnanja v izpitnih situacijah in komunikacijskih anksiomov.

Na delavnico se prijavite z elektronsko prijavnico preko portala MOJ ACS SPOPOLNJEVANJE do katerega lahko dostopajo le registrirani uporabniki.

 

Spletni portal, novost, ki smo jo na ACS razvili v preteklem letu, je namenjen udeleženkam in udeležencem programov usposabljanja in spopolnjevanja ACS, kjer lahko na enem mestu:

  • pridobite vse informacije o aktualnih programih usposabljanja in spopolnjevanja ACS,
  • oddate e-prijavnico na želeni izobraževalni program in
  • dostopate do vseh učnih gradiv z izobraževanj, ki ste se jih udeležili.

 

V kolikor še niste registrirani, vas prosimo, da opravite REGISTRACIJO.

 

Postopek registracije opravite le enkrat, v portal pa boste nato lahko vstopali s svojim geslom. To vam bo omogočilo dostop do učnih gradiv s posameznih usposabljanj.

 

Če ste se v portal že registrirali, lahko vanj vstopite s PRIJAVO.

PRIJAVO NA DELAVNICO (z registracijo ali prijavo v portal) OPRAVITE TUKAJ.

 

Po uspešno opravljeni registraciji oz. prijavi v spletni portal mora organizator izobraževanja vašo prijavo potrditi, s čimer boste lahko dostopali tudi do učnih gradiv, ko bodo ta objavljena. 

 

V kolikor bi imeli težave z registracijo ali dostopom do učnega kotička, nam to čim prej sporočite na e-naslov vera.mlinar@acs.si.

Nazaj na vse novice

©2011-2018 NRP Slovenija. Vse pravice pridržane. Zemljevid strani | Politika zasebnosti | O avtorjih Center RS za poklicno izobraževanje
Kajuhova 32U, Ljubljana
T: 01 / 58 64 200 | F: 01 / 54 22 045 | E: