SlovenskiSlovenski  |  English English
Za izvajalceZa svetovalceZa komisijeZa kandidate Baze podatkovOddajte pobudo
Kontakt:
Tanja Logar
tel.: 01/586 42 68
fax.: 01/542 20 45
e-pošta:
Kažipot: NRP Domov Pomoč Novice Natisni

Novica

17.9.2015 | RSS

Prva podelitev certifikatov za NPK Plesalec/Plesalka in Koreograf/Koreografinja


Vabimo vas na slavnostno podelitev certifikatov NPK Koreograf/Koreografinja in Plesalec/Plesalka, ki bo v ponedeljek, 21. septembra, ob 12. uri, v Salonu Iris Grand Hotela Union v Ljubljani, Miklošičeva cesta 1.

Nacionalna poklicna kvalifikacija je delovna, poklicna oziroma strokovna usposobljenost, ki je potrebna za opravljanje poklica na določeni ravni zahtevnosti del in je pripravljena na podlagi poklicnega standarda. Nacionalna poklicna kvalifikacija omogoča pridobitev javno veljavne listine in se uvršča v nacionalno ogrodje kvalifikacij. Certifikat je javno veljavna listina o poklicni usposobljenosti. Prejemnikom potrjuje določene spretnosti in znanja, pridobljena z neformalnim učenjem.

Zveza plesnih društev Saltare je izvajalec nacionalnih poklicnih kvalifikacij za programe Plesalec/Plesalka, Baletni plesalec/Baletna plesalka in Koreograf/Koreografinja. Junija in julija je kot prva in edina v Sloveniji izpeljala certificiranje za nacionalne poklicne kvalifikacije in podelila certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji dvema koreografinjama in štirimi plesalcem oz. plesalkam.

Spletna stran Zveze plesnih društev Saltare. http://www.saltare.eu/.


Branko Padjan
Zveza plesnih društev Saltare

Nazaj na vse novice

©2011-2018 NRP Slovenija. Vse pravice pridržane. Zemljevid strani | Politika zasebnosti | O avtorjih Center RS za poklicno izobraževanje
Kajuhova 32U, Ljubljana
T: 01 / 58 64 200 | F: 01 / 54 22 045 | E: